Alle accommodaties

5 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Overige
Woonkamer
Tuin
Slaapkamer
Sanitair
Parkeren
Keuken

Bungalow Wierschuur is een 6 persoons bungalow (bijna 100m²) net buiten het dorp Ballum met een weids uitzicht over de weilanden tot aan de vuurtoren in Hollum.

9.5
6
2
Ballum

Bungalow Kwelder is een 4 persoons bungalow (ruim 60m²) net buiten het dorp Ballum met een weids uitzicht over de weilanden tot aan de vuurtoren in Hollum.

9.2
4
1
Ballum

Appartement Suikerwier is in 2021 gebouwd in de voormalige schuur van onze boerderij, samen met nog twee appartementen. Het is geschikt voor 10 personen. Het appartement bestaat uit een boven- en benedenverdieping. Indeling: Beneden 1 slaapkamer, douche (met dubbele wastafels), toiletten (2), woonkamer en keuken. Boven: 4 slaapkamers, badkamer (met bad, toilet en dubbele wastafels). Buiten een omheind privé terras.

9.8
10
1
Ballum

Appartement Knotswier is in 2021 gebouwd in de voormalige schuur van onze boerderij, samen met nog twee appartementen. Het is geschikt voor 10 personen. Het appartement bestaat uit een boven- en benedenverdieping. Indeling: Beneden 1 slaapkamer, douche (met dubbele wastafels), toiletten (2), woonkamer en keuken. Boven: 4 slaapkamers, badkamer (met bad, toilet en dubbele wastafels). Buiten een omheind privé terras.

9.8
10
1
Ballum

Appartement Hoorntjeswier is in 2021 gebouwd in de voormalige schuur van onze boerderij, samen met nog twee appartementen. Het is geschikt voor 6 personen. Het appartement bestaat uit een boven- en benedenverdieping. Indeling: Beneden 1 slaapkamer, toiletten (1), woonkamer en keuken. Boven: 2 slaapkamers, badkamer (met sunshower, toilet en dubbele wastafels). Buiten een omheind privé terras.

9.2
6
1
Ballum